تخم نطفه‌ دار شترمرغ

آیا می‌دانید منظور از تخم نطفه‌ دار شترمرغ چیست؟ تخم‌های نطفه دار همان تخم‌های بارور شده هستند که قابلیت تبدیل به جوجه را در بر دارند. شترمرغ‌ها از جمله پرندگان بسیار ارزشمند هستند که علاوه بر برخورداری از گوشت بسیار لذیذ، از ویژگی‌های خاص دیگری نیز برخوردار هستند. با توجه به مزایای فوق العاده‌ی این نوع از پرندگان، بسیاری از افراد به دنبال پرورش آنها هستند.

با پرورش شترمرغ‌ها می‌توان به مزایای فوق العاده‌ی آنها نیز دست یافت. شترمرغ‌های نطفه دار علاوه بر برخورداری از ظاهر متمایز کننده، از قابلیت دویدن با سرعتی برابر با 70 کیلومتر در ساعت را نیز در بر دارند. برای اینکه بتوان از تخم‌های مناسب این نوع از پرندگان بهره برداری کرد، باید به مواد غذایی آنها بسیار توجه نمود. پرندگانی که از مواد غذایی مناسب (گیاهان و بی مهرگان) تغذیه می‌کنند، تخم‌های نطفه دار بهتری را در بر خواهند داشت.

اجزای تشکیل دهنده‌ی تخم نطفه دار شترمرغ:

یکی از موارد بسیار مهم در تخم نطفه دار شترمرغ، توجه به اجزای تشکیل دهنده‌ی آنها است. تخم شترمرغ یکی از مهمترین محصولات شترمرغ به شمار می‌رود که مزایای بسیار زیادی را برای پرورش دهندگان به همراه دارد. از اجزای تشکیل دهند‌ه‌ی این تخم‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پوسته تخم شترمرغ: (یکی از مهمترین اجزای تشکیل دهنده‌ی تخم شترمرغ، پوسته‌ی آن است. پوسته‌ی این تخم مرغ‌ها به رنگ سفید مایل به زرد بوده و از براقیت خاصی برخوردار می‌باشد. سطح پوسته از خلل و فرج‌های قابل لمسی پوشیده شده است. ضخامت این پوسته برابر با 2 الی 3 میلی متر بوده که این امر استحکام بالای آنها را در بر داشته است.)
  • سفیده تخم شترمرغ: (آلبومین یا سفیده از دیگر اجزا تشکیل دهنده‌ی تخم شترمرغ است که عدم خشک شدن نطفه و جنین را به همراه دارد. این ماده از خواص ضد میکروبی برخوردار بوده و دارای سه لایه بسیار مهم می‌باشد. سفیده رقیق، سفیده غلیظ و سفیده رقیق داخلی)
  • زرده تخم شترمرغ: (از دیگر اجزای تشکیل دهنده‌ی تخم نطفه دار شترمرغ، می‌توان به زرده‌ی آنها اشاره کرد. این عنصر وظیفه‌ی فراهم کردن مواد غذایی برای رشد جنین را در بر دارد. جنین در مراحل مختلف رشد و نمو از این مواد غذایی استفاده می‌کند.)
  • نطفه تخم: (صفحه زاینده و یا همان نطفه، تنها عضوی در تخم شترمرغ است که زنده بوده و بر روی زرده قرار گرفته است. هدف از قرار گرفتن آن بر روی زرده، تغذیه از آن برای رشد و نمو است.)
  • زردبند تخم نطفه دار شترمرغ: (منظور از شالاز یا زردبند، قسمت مارپیچی است که در دو طرف زرده و وسط تخم قرار گرفته و از جنس سفیده‌ی غلیظ است. این ماده سبب حفظ زرده در وسط تخم شده و از حرکت آن به سمت پوسته‌ی تخم و چسبیدن به آن، جلوگیری می‌کند.)

پرورش تخم نطفه دار شترمرغ

مزایای استفاده از محصول:

بهره برداری از تخم نطفه دار شترمرغ بسیار پر اهمیت و کاربردی است. تخم شترمرغ در کنار برخورداری از خواص فوق العاده، می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای پرورش جوجه‌ها نیز به شمار برود. تخم‌های نطفه دار در انواع مختلفی وجود دارند که هر کدام از آنها می‌توانند در پرورش انواع شترمرغ‌ها نقش بسزایی داشته باشند.

برای اینکه بتوانید اقدام به انتخاب بهترین تخم نطفه دار شترمرغ نمایید، باید اطلاعات کاملی از تخم‌های بارور شده کسب نمایید. استفاده از مشاوره‌های تخصصی توسط افراد متخصص در این زمینه، بسیار کاربردی خواهد بود.

شناخت بهترین تخم نطفه دار شترمرغ:

آیا بهترین تخم نطفه دار شترمرغ را می‌شناسید؟ آیا هر نوع تخم شترمرغی گزینه‌ی مناسبی برای پرورش به شمار می‌رود؟! برای اینکه بتوان از بهترین تخم‌ها برخوردار شد، باید حتما نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

  • توجه به مولدهای تخم شترمرغ: یکی از المان‌های بسیار مهم برای برخورداری از بهترین تخم نطفه دار شترمرغ، توجه به مولدهای آن می‌باشد. نژاد مولد، سلامت مولد، توانمندی و قدرت آنها در این زمینه بسیار ضروری خواهد بود.
  • مواد غذایی مناسب: بهتر است مولدها قبل از انجام جفت گیری تغذیه مناسبی داشته باشند. استفاده از کلسیم، ویتامین A، ویتامین E، سلنیوم و … به عنوان تغذیه مولدها، تاثیر بسزایی در تخم‌های نطفه دار خواهند داشت.
  • توجه به زمان تولید مثل: شترمرغ‌های ماده قبل از جفت گیری نیز می‌توانند تخم‌هایی را ایجاد کنند. این نوع از تخم‌ها بدون شک، نطفه‌ای را در بر نخواهند داشت. تخم نطفه دار شترمرغ در فصل جفت گیری و با گذشت 2 هفته از همراهی جفت نر، ایجاد خواهد شد.

اولین دیدگاه را بنویسید

هشت + سه =