مرغ را کجا بفروشیم؟

یکی از سوالاتی که بسیاری از علاقمندان به پرورش مرغ(مخصوصا تازه کار ها) می پرسند این است که مرغ را کجا بفروشیم؟ مرغداران زمان زیادی را صرف پرورش و غذا دادن به مرغه های خود می کنند، اما گاهی اوقات نمی توانند از فروش آنها سودی را که می خواهند به دست آورند. البته با وجود اینکه کمبود تقاضا برای این محصولات وجود ندارد، بدلیل اینکه توجه چندانی به جنبه های مختلف فروش و بازاریابی ندارند، با شکست مواجه می شوند.
تولیدکنندگان طیور به خوبی می دانند که بازاریابی مهمتر از فروش است، زیرا آنها این حیوانات را برای مصرف خودشان پرورش نمی دهند و در نتیجه برای موفقیت در کارشان، آنها باید مقوله تبلیغات را در اولویت قرار دهند. اولین قدم در بازاریابی، انتخاب جوجه هایی است که در بازار متقاضی بیشتری دارند. سایر عوامل مهم در این فرآیند عبارتند از: تخمین هزینه های تولید، محاسبه  نقدینگی مورد نیاز، دانستن نوع و کیفیت حیوان پرورشی و دانستن اینکه خریداران به چه نوع مرغی بیشتر علاقه مند هستندو در مرحله آخر باید مراقب قیمت ها و روش های ارسال باشید.

 تخمین هزینه ها در فروش مرغ

اولین قدم در فروش طیور برآورد دقیق هزینه های تولید و نقدی مورد نیاز است. این مرحله بسیار مهم است. اگرچه می توانید هر زمان که بخواهید هزینه ها را تخمین بزنید، اما بهتر است در شروع کار این مرحله را انجام دهید. با این کار، می توانید تصمیم بگیرید که چه نوع مرغی تولید کنید و چه زمانی بفروشید تا هزینه ها را پوشش دهید.

ارزیابی بازار

نظارت بر روند بازار و پیش بینی قیمت طیور به شما کمک می کند تا سودآورترین  نوع مرغ را برای تولید  انتخاب کنید. با انجام این کار، می توانید درک روشنی از نیازها و زمینه هایی که عرضه محصول در آنها وجود ندارد به دست آورید و تمام تلاش خود را برای رفع ایرادات و بهبود کیفیت محصول انجام دهید.

شناخت محصول

قبل از اینکه گزینه های مختلف قیمت گذاری و تحویل را ارزیابی کنید، باید کیفیت و نوع مرغ های خود را بشناسید. دانستن اینکه چه محصولاتی برای فروش دارید به شما این امکان را می دهد که با خریداران علاقه مند ارتباط برقرار کنید. گروه بندی مرغ ها بر اساس وزن و اندازه، آنها را برای خریداران جذاب تر می کند .فروش مرغ های تمیز و سالم به خریداران تضمین می دهد که برای یک محصول با کیفیت هزینه پرداخت میکنند.
قیمت های هدف متفاوت را مشخص کنید
با دانستن هزینه تولید و اینکه بازار چقدر به شما پرداخت می کند، می توانید یک قیمت هدف تعیین کنید. مقدار و زمان بندی این اهداف باید بر اساس داده های بازار، هزینه های تولید و سود مورد نیاز باشد. هنگامی که به جای یک قیمت چند قیمت تعیین می کنید، می توانید با انعطاف بیشتری نسبت به روندهای تغییر بازار واکنش نشان دهید. بنابراین برای تعیین قیمت باید با بازار تعامل داشته باشید.
از واسطه ها استفاده نکنید
اکثر مرغداران برای فروش محصولات خود به واسطه ها مراجعه میکنند. واسطه نیز محصول را با قیمت بالاتری به دیگران می فروشد.و این کار سود کمتری نصیب مرغداری میکند. اگر می خواهید محصول خود را به سرعت بفروشید، باید آن را به صورت عمده به مشتریان عرضه کنید. و اگر فروشگاه دارید، می توانید از طریق خرده فروشی به خریداران بفروشید.

آگهی و بروشور تبلیغاتی

یک بروشور کامل با اطلاعات مفید در مورد محصولات خود ایجاد کرده و از آن برای معرفی بهتر کسب و کار خود استفاده کنید.
یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید.
ایجاد یک وب سایت اختصاصی و ارائه کلیه اطلاعات لازم در مورد شرکت و جوجه ها و درج کلیه مشخصات آنها، دسترسی مشتریان به جوجه های مورد نظر را آسان تر می کند. بنابراین برای موفقیت در این زمینه باید حضور پررنگی رسانه های اجتماعی داشته باشید تا مردم بتوانند محصول شما را به صورت آنلاین سفارش دهند و حتی کسانی که سفارش آنلاین انجام نداده اند نیز با مراجعه به سوپرمارکت ها محصول شما را بشناسند و آنها را خريداری كنند.
تامین کننده هتل و رستوران شوید
به عنوان یکی از روش های بازاریابی می توانید به مدیران هتل ها و رستوران ها درخواست همکاری به عنوان تامین کننده  بدهید، زیرا هتل ها و رستوران ها همیشه با گوشت این حیوانات خوراک هایی تهیه میکنند. بنابراین، اگر می‌خواهید با تامین‌کنندگان دیگر رقابت کنید، تنها باید پیشنهادات جذاب و متفاوتی را ارائه دهید.
استخدام بازاریاب برای فروش
بازاریاب می تواند به افزایش فروش محصولات شما تا بیش از 30 درصد کمک کند. برای افزایش کارایی بازار، درصدی از فروش محصول را به عنوان کارمزد برای او در نظر بگیرید.

کشتارگاه خود را راه اندازی کنید
با راه اندازی کشتارگاه خود می توانید فرآورده های گوشتی خود را به صورت بسته بندی و با برند خود، به فروش برسانید. در نتیجه علاوه بر تولید کننده، تامیین کننده نیز خواهید بود.
ارائه خدمات تحویل درب منزل
خدمات تحویل درب منزل می تواند منجر به فروش بیشتر شود، زیرا امروزه مردم به دلیل مشغله کاری یا بیماری زمان کمتری برای خرید از فروشگاه دارند و در عین حال غذاهای تازه و باکیفیت را ترجیح می دهند.

جمع بندی
 با دنبال کردن این مراحل، می توانید درک واضح و کاملی از عملکرد کسب و کار خود به دست آورید. اگر می خواهید در بازار بمانید، توصیه می کنیم برنامه بازاریابی خود را به خوبی اجرا کنید.

اولین دیدگاه را بنویسید

18 − چهار =